10:31 / E Martë, 29 Qershor 2021 / OSH

Sinalco Kosova, pija gjermano-kosovare që sjellë freski në këtë verë të ngrohtë

Sinalco Kosova është pija më kualitative vendore. Brendi gjerman që ka përfaqësinë dhe fabrikën prodhuese në Kosovë shquhet për cilësi dhe kualitet të lartë.

Sinalco Kosova aktualisht vije me tri shije të ndryshme, Cola, Orange dhe Lemon, së shpejti pritet të zgjerojë kapacitetin e saj edhe me shije të tjera.

Poashtu, Sinalco ka edhe ujin tejet kualitativ Aquintell që vije nga bjeshkët e Istogut, në shishet e fabrikuara të Sinalcos.

Sinalco Kosova ka fabrikën e saj në Vrellë të Istogut dhe mbetet një nga pijet më origjinale në tregun kosovar.