15:15 / E Shtunë, 04 Korrik 2020

Sinalco pret diasporën me pije falas në aeroportin “Adem Jashari”

Kompania e famshme kosovaro-gjermane, Sinalco Kosova ka mirëpritur diasporen me pije të ndryshme të saj në aeroportin “Adem Jashari”.

Veshur me rrobat që përfaqësojne kompaninë në të verdhë dhe me masa mbrojtëse ndaj koronavirusit, vajzat e Sinalcos patën nderin që të shpërndajnë pijes falas ndaj shqiptarëve nga shtete të ndryshme të botës.

Kompania kosovaro-gjermane shprehet e lumtur që secili qytetarë në diasporë, po arrin në Kosovë me Sinalco në dorë. 

Sinalco është pijë me licensë gjermane ndërsa prodhodhet në Vrellë të Istogut.

Ujë i bjeshkëve të Istogut, tradita shumëvjeçare në Gjermani, eksperienca disavjeçare në tregun kosovar dhe kualiteti i testuar ndërkombëtarisht e bëjnë Sinalcon të veçantë kudo.

Sinalco vije me shije të ndryshme në treg, ndërsa ka edhe ujin fantastik, Aquantell.

Mos i humb