23:49 / E Mërkurë, 25 Nëntor 2020 / Blerim

Sinan Vllasaliu vjen me “Valsin e dashurisë”


Këngëtari i njohur Kosovar, Sinan Vllsalihu sot ka publikaur këngën, “Vlasi i dashurisë”.

Teskti i muzikës është i shkruar nga Avni Qahili, orekstrimi është bërë nga Nexhat Mujovi dhe Wirusi.

Kënga është e përgatitur pak para festave të fund vitit.