17:08 / E Hënë, 16 Prill 2018

Sindikata e PolicisA� paralajmA�ron institucionet: NA�se nuk na plotA�sohen kA�rkesat, marrim hapa (Video)

Shaban Tasholli kryetar i SindikatA�s sA� PolicisA� sA� KosovA�s, ka paralajmA�ruar institucionet se nA� rast se nuk plotA�sojnA� kA�rkesat e tyre, atA�herA� ata do tA� marrin hapa sindikal.

Dy nga kA�rkesat kryesore tA� tyre, sipas Tashollit janA� sigurimet shA�ndetA�sore dhe njohja e pA�rvojA�s sA� punA�s tA� viteve 1990 a�� 1999.

“Ne kemi qenA� tA� interesuar tA� gjendet alternativa si tA� ketA� Policia e KsoovA�s, sigurim shA�ndetA�sor. A�shtA� premtuar nga kryeministri, nga ministri i Financave, edhe nga ish-ministri i MPB-sA�, tA� gjithA� me vrull e dA�shirA� flasin se kjo duhet tA� bA�het mirA�po kemi shkuar edhe me shkresA� iu kemi drejtuar QeverisA�, por nuk kemi asnjA� pA�rgjigje. Kjo ka ndodhA� para tri jave. Takime kemi pas. Nga kryeministri na A�shtA� premtuar se do tA� ketA� lA�vizje dhe do tA� ketA� sigurim shA�ndetA�sor…Jemi tA� detyruar tA� marrim hapa sindikal sepse A�shtA� e pakuptimtA�. E kemi kryesinA� e SindikatA�s, do tA� ketA� takime me MinistrinA� dhe QeverinA� dhe nA�se nuk ka hap pozitiv, kryesia merr qA�ndrimin e mA�tutjeshA�m.”, ka thA�nA� Tasholli nA� Tribuna Channel, transmeton Indeksonline.

Ndiqni emisionin e plotA�: