13:25 / E Hënë, 29 Maj 2023 / B O

Situata e tensionuar, gazetarët kosovarë strehohen brenda objektit të Komunës në Zveçan

Për shkak të situatës së tensionuar, policia e Kosovës ka strehuar brenda objektit të komunës disa gazetarë shqiptarë.

Pas provokimeve të ndryshme dhe dhunën graduale të protestuesve serb, policia e Kosovës ka vendosur që të fus brenda objektit gazetarët shqiptarë të cilët po qëndrojnë në një sallë të objektit.

Brenda objektit është futur edhe një gazetare serbe, por më pas është nxjerrur jashtë ngase e njëjta ka futur në objekt me qëllime të caktuara dhe jo për siguri./Indeksonline/