13:34 / E Hënë, 20 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Sjelljet e një çifti të lumtur

Shpesh kemi dëgjuar shprehjen “martesa ka nevojë për shumë përkushtim” por  në të vërtetë për çfarë përkushtimi bëhet fjalë?

Huffington Post ka realizuar një anketë duke pyetur çiftet se çfarë bëjnë ata vazhdimisht për të mbajtur “shkëndijën” e dashurisë gjallë.

Më poshtë ju sjellim një përmbledhje të përgjigjeve më të shpeshta të tyre.

Ata praktikojnë përqafimet e gjata

Ata i japin hapësirë njëri tjetrit

Ata dëgjojnë

Ata bëjnë veprime qesharake së bashku

Bëhen gjithashtu seriozë kur të jetë nevoja

Ata kujtojnë njëri-tjetrin se dashuria – dhe të qenit në dashuri – është një zgjedhje

Ata gjejnë mënyra për të shndritur ditën e partnerit të tyre

Ata krijojnë ritualet e tyre të përditshme

Ata përkëdhelen