19:56 / E Mërkurë, 21 Korrik 2021 / Ç.Q

S’ka dilema, kjo është salla më e bukur e dasmave në Kosovë

Restaurant ORA vazhdon të mbetet vendi më i preferuar për dreka e darka familjare ashtu edhe për organizimin e ahengjeve familjare si nga bashkatdhetarët ashtu edhe nga qytetaret e Podujeves e gjithë Kosovës.

Pas shumë pune e përkushtimi, Resorti ORA është bërë pikë referuese për qytetin e Podujevës.

Ky Resort sapo ka lëshuar në punë sallën më të re të ahengjeve familjare, sallë kjo e vlerësuar si një ndër sallat më të bukura në Ballkan.

Shumica e kalimtarëve në pikën kufitare në Merdare, ndalesën e parë sigurisht që e bëjnë po në këtë restaurant, ku me pritjen e ngrohtë dhe profesionale që ua bëjn secilit konsumator, janë shëndrruar në Ambasador të qytetit tonë të Podujevës.

Andaj pa dyshim se qyteti i Podujevës dhe gjithë qytetarët e saj janë krenar me të! Ajo qfar i bënë edhe më të veqantë si familje, është lashtësia e punës së tyre në gastronomi, pra tani ka filluar punën gjenerata e VI (katërt). Restaurant ORA Since 1958