19:39 / E Hënë, 15 Prill 2019 / indeksADMonline

S’ka kuorum për votimin e Projektligjit për Diasporën

Pas diskutimeve në Kuvendin e Kosovës për Projektligjin për Diasporën, që zgjati mbi dy orë, ky projektligj nuk u hedh në votim për shkak të mungesës së kuorumit, pasi në sallë ishin vetëm 37 deputetë.

Edhe pse nuk ka kuorum, Kuvendi po vazhdon shqyrtimin e pikave në bazë të rendit të ditës.

Tashmë është duke shqyrtuar Projektligj e Punës, i cili është arsyetuar fillimisht nga ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica.