14:15 / E Enjte, 08 Nëntor 2018

Skulptura arti prej rërës

Shumica prej nesh kanë ndërtuar kështjellat e rërës në kohën e fëmijërisë.

Por këta e çuan funksionin e tyre të fëmijërisë në një nivel krejtësisht të ndryshëm, ata janë krijues, inovativ dhe aq i zgjuar saqë është e vështirë të besohet se të gjitha këto skulptura janë bërë nga rërës dhe ujit, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Temat: