16:47 / E Martë, 22 Tetor 2019

“Solid” hap fabrikë në Dragash, kërkon 90 punëtore

Ju njoftoj fabrika “Solid ” , dëshiron të hap një repart të këpucëve në Dragash vetëm me punëtore gra dhe vajza deri ne 90përsona . Kështu qe ato gra dhe vajza të cilat janë të interesuar menjëherë të shkojnë dhe të lajmërohen në zyrën e punësimit në Dragash ku pasi që t’formohet grupa dhe plotësohet numri do të thirren në takim që të njoftohen me kushtet e punës .Ju lutem shpërndajeni këtë njoftim tek mikeshat tuaja.

Gjithë të mirat!