22:10 / E Mërkurë, 15 Maj 2019

Soni Malaj nuk njihet nga fotoshopi dhe operacionet plastike

Soni Malaj është një nga këngëtaret që sado që vitet kalojnë ajo e ruan elegancën dhe bukurinë.

Këngëtarja megjithatë ka bërë ndërhyrje kirurgjike në fytyrën e saj. Kjo vërehet edhe në imazhet që ajo poston.

Veç kësaj ajo në fotosesionin e fundit ka përdor mjaftë shumë edhe fotoshopin, saqë duket e tjetërsuar./ Indeksonline/