07:27 / E Premte, 12 Prill 2019

Sot diskutohet për gjendjen në Telekomin e Kosovës

Kuvendi i Kosovës sot vazhdon seancën plenare, në të cilën janë paralajmëruar të diskutohen 17 pika të rendit të ditës.

Një ndër pikat e rendit të ditës së kësaj seance është edhe shqyrtimi i kërkesave të Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala, për zgjatjen e mandatit dhe për emërimin e zëvendskryesuesit të këtij Komisioni Hetimor.