11:50 / E Shtunë, 04 Maj 2019 / indeksADMonline

Sot feston ditëlindjen Adem Jashari i ri, ja sa vjeçar u bë

Adem Jashari mban emrin i riu i familjes Jashari, i cili sot mbush plot 16 vite.

Ai ka trashëguar emrin e gjyshit të tij, komandantit legjendar Adem Jasharit.

Ademi i ri në një intervistë ka thënë që me shumë krenari mban emrin e gjyshit, emër të cilin do ta mbajë dhe nuk do ta ndërronte me as një emër të botës.