07:54 / E Martë, 05 Mars 2024 / AR

Sot seancë solemne në Kuvend, shënohet 26 vjetori i Epopesë së UÇK’së

Sot do të mbahet seancë solemne në Kuvendin e Kosovës.

Kjo bëhet me rastin e shënimit të 26-vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Seanca do të mbahet nga ora 10:00, në Kuvendin e Kosovës

Njoftimi i plotë:

Nga: Drejtoria për media dhe marrëdhënie me publikun

Për: Media

Lënda: Njoftim

Data: 5 mars 2024

Dita: E martë

Seancë solemne

Vendi: Kuvendi i Kosovës

Koha 10:00
Rendi i ditës
1. Shënimi i 26 – vjetorit të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.