75 Mall Live Search
08:13 / E Shtunë, 22 Qershor 2024 / FR

Sot varroset figura mediatike, Fisnik Vejsa

Të enjten mbrëma vdiq gazetari i njohur, Fisnik Vejsa.

Varrimi i të ndjerit do të bëhet sot, e shtune, në ora 13:00 te varrezat e qytetit të Prishtinës.

Vejsa për shumë vjet ishte pjesë e televizionit Tribuna, autor i emisionit “Fauna Jonë” , si dhe producent i disa prodhimeve mediatike të njohura në vend, si seriali “O sa mirë”.

Pas vetes, Vejsa la dhe dy fëmijë, një djalë dhe një vajzë.

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti