14:45 / E Hënë, 01 Qershor 2020

Spitali i Mitrovicës ka një njoftim të rëndësishëm për qytetarët

Spitali i Përgjithshëm në Mitrovicë, përmes një njoftimi të bërë në faqen zyrtare Facebook, ka bërë të ditur se nga sot kanë nisur punën e ambulancave specialistike.

Derisa thuhet se të gjithë pacientët duhet të jenë të pajisur ne maska e dorëza.

Ky është postimi i plotë:

Njoftojm të gjithë qytetarët, që pas vendimeve të mara nga Ministria e Shëndetësisë , që nga sot kemi fillu me punën e ambulanvace specialistike, Radiologji, dhe fillon puna në sallat operative.
Paraprakisht, duhet caktuar terminet dhe vetem me termine te caktuara mund te merrni sherbime

Të gjithë pacientët duhen të jenë te paisur me maska dhe dorëza që të marin sherbime në Spitalin e Përgjithshëm Mitrovicë

Po ashtu, ju njoftojmë që i gjithë personeli i cili është testuar gjatë kësaj pandemie për Covid 19 kanë rezultuar negativë deri më sot.

Mos i humb