Sport

  • Skuadrat shqiptare nënshkruajnë bojkotin e ligës nëse nuk plotësohen këto kushte
  • Zyrtare: Portieri i Feronikelit nënshkruan me skuadrën evropiane
  • Drita niset të Premten drejtë Zvicrës, në kushte të jashtëzakonshme dhe strikte