22:38 / E Enjte, 16 Nëntor 2017

Sportista, a keni nevojë për “Kineziology Tape”?

Fjala është për shiritat e verifikuar të dobishëm të kinezi shiritave, të cilët janë të përhapur gjithandej botës, qëllimi parësor i të cilëve është që të mbrojnë pjesët e dhembshme të indeve dhe nyjave. Nga ana tjetër, ekzistojnë mendime që shiritat ndihmojnë, para së gjithash, në zbutjen e pasojave të lëndimeve të pashëruara.

Sportistët vendosin t’i bartin këta shirita, sepse thonë që kanë aftësi që të çlirojnë tensionin nga muskujt.

Adresa: Aktash, Prishtinë – Kontakti: +377-045 264 236

https://www.facebook.com/Kineziology-Tape-Kosova-364783807295974/