16:48 / E Premte, 03 Shkurt 2023 / MSH

Stresi bëhet shkak i një debati të ashpër mes Atdheut dhe Julianës

Juliana i ka thënë Atdheut se ai është duke ia mbajtur anën atij në krahasim me të.

Sipas saj, Atdheu do të duhej t’ia mbante anën Julianës e jo Stresit.

Për më shumë detaje ndiqni videon më poshtë.