23:51 / E Premte, 03 Shkurt 2023 / MSH

Stresi: Gruaja e huaj nuk përmendet, Vedati bëri një gjest të pahijshëm

Stresit duket se i kanë penguar komentet e Vedatit për ish-gruan e tij.

Ai është shprehur se një gjë e tillë nga ana e Vedatit nuk ishte e hijshme.

“Unë nuk muj me mendu për gruan e askujt këtu dhe nuk më zë goja ta flas”, u shpreh ndër të tjera Stresi.