12:35 / E Enjte, 26 Nëntor 2020 / OSH

Super Çmime dhe oferta në “Petrol Company”, 5 ditë radhazi për Black Friday & 28 nëntor

Kompania më e besueshme dhe më humane në vend “Petrol Company”, e cila njihet për cilësi në derivate dhe seriozitetin e sajë në punë, si dhe për ofertat e njëpasnjëshme e cila di të ofrojë për klientët e sajë, sot del me super ofertë me rastin e Black Friday dhe festës së 28 Nëntorit.

Kësaj radhe Petrol Company ofron super çmime në derivate, marketet e sajë “One Stop Shop” si dhe në restaurantet “Be Happy”

Të gjithë klientët e Petrol Company për 5 ditë rresht nga sot me datë 26 Nëntor e deri me 30 Nëntor do të furnizohen me super çmime në derivatet cilësore të Petrol Company:  Benzinë 0.87 cent ndërsa Diesel 0.86 cent.

Zbritje në marketet “One Sopt Shop

– 20 % zbritje në Uje Xhami

– 20% zbritje në Antifriz

Super ofertë në “Be Happy Restaurant”

– Blej 3 Pica dhe merr një falas në Be Happy Restaurant  

Oferta vlenë në të gjitha pikat e Petrol Company. Vizitoni pikat e Petrol Company dhe festoni më lire!

Petrol Company uron Festën Kombëtare “28 Nëntori” të gjithë shqipëtarëve në mbarë botën! “Me dashuri nga Petrol Company”