15:10 / E Premte, 26 Shkurt 2021 / M. M

Super shpërblime nga data 27 Shkurt deri me 3 Mars në Petrol Company

“Petrol Company” muaj më parë ka promovuar aplikacionin mobil për klientët e saj. Aplikacioni është mirëpritur për mundësitë që ofron, duke treguar në kohë reale të gjitha furnizimet dhe përfitimet që i kanë klientët në “Petrol Company”. Po ashtu me shkarkimin e aplikacionit mobil klientët automatikisht bëhen me kartelë virtuale VIP CARD pa pasur nevojë të bartin me vete kartelë fizike, ku me anë të saj përfitohet deri në 6.5% zbritje.

Duke luajtur me aplikacion të “Petrol Company”-së ju do të fitoni shumë shpërblime për çdo muaj dhe për mundësinë #JACKPOT#BANESË në fund të vitit.

Shpërblimet për muajin shkurt

  1. Iphone 12 – x 1
  2. Smartphone – x 2
  3. Laptop- x 2
  4. Tablet  – x 2                                                                                                        
  5. Voucher 10L Derivate – x 10
  6. Voucher 50 euro cash – x 2
  7. Akomodim me mëngjes në hotelin “Magra Austria” – x 4
  8. Picë në “Be Happy Restaurant”  – x 20

Shkarko aplikacionin e “Petrol Company”-së dhe regjistrohu për t’u bërë pjesë e lojës.

📳Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

📳App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Për çdo informatë shtesë, ju lutem drejtohuni në numrin pa pagesë 080080089.

Vazhdo luaj për çdo muaj me Petrol Company!