12:54 / E Mërkurë, 21 Tetor 2020

Super transformime, 20 gra që ndryshuan totalisht stilin e tyre!

Konstantin Bogomolovi është një nga personat më me influencë, në Letoni.

Kurator i talentuar imazhi, Bogomolovi, ka ndihmuar gratë të gjenin stilin e tyre për më shumë se 30 vjet. Jo shumë kohë më parë, ai hapi shkollën e tij, ku u mëson studentëve njohuritë dhe përvojën e akumuluar.

Më poshtë keni një galeri me disa transformime që mbajne vulën “Bogomolov…”