22:29 / E Diele, 16 Qershor 2019

Takimi i parë i dashurisë le të jetë në muze

Takimin e parë të dashurisë është mirë ta keni në një vend ku mundeni të bisedoni dhe qëndroni më gjatë me njëri-tjetrin.

Pasi vendet e errëta me njerëz dhe shumë  zhurmë nuk preferohen.

Kështu takimin e parë të dashurisë është mirë ta keni në një muze qoftë ai i artit, i historisë, i makinave apo edhe i ndonjë lloji tjetër.

Pos që shihni gjëra dhe njihni kultura të reja ju keni kohë të bisedoni më gjatë me njëri-tjetrin.

Nga kjo ju do e njihni një dimension tjetër të tuajin dhe partnerit tuaj.