09:34 / E Enjte, 08 Dhjetor 2022 / L K

Takoi binjakun e tij me gishtin Bifid

Ekziston vetëm 1 në 1000 shanca që dikush të lindë me një gisht të madh bifid, i njohur gjithashtu si polidaktili para-aksiale.

Ky njeri nuk mund të ishte më i tronditur se sa të merrte një porosi nga një dërgues i Uber-it dhe të shihte, ndërsa ai dorëzoi çantën, se ata kishin të njëjtën gjendje.

Mundësia e kësaj është aq e rrallë sa duhet të ketë qenë një moment mjaft emocionues.