17:18 / E Martë, 12 Shkurt 2019

Tani kam një të dashur të ri- por nuk mund të heq dorë nga ishi im që është në burg

Pse nuk mund të jem i lumtur me të dashurin tim të ri? Ishi im është në burg dhe jo për herë të parë- por unë mendoj për të gjithë kohën.

Ne ishim së bshku për katër vjet. Ai është 32 vjec dhe unë jam 29. Ishte e mrekullueshme në fillim- por të dy ne pijmë dhe kjo gjithmonë coi në dhunë.

I dashuri im i ri është 28 vjec. I është i sjellshëm dhe i dashur me mua dhe më k bërë më të qetë. Ishi im thotë se i mungojë dhe të njëjtën gjë i kam thënë edhe unë. I dashuri im i ri po më pyet nëse dicka nuk po shkon.

Pse nuk po mund t lë ishin të shkoj kur më pëlqen i dashuri i ri?

Përgjigje:

A jeni më e interesuar për një jetë me dramë dhe stres të lrtë? Kjo mund të jetë një jetë e vështirë për të jetuar.

Tregoni ishit tuaj se nuk po i bëni mirë njëri-tjetrit.

Ndaloni telefonatat dhe përqëndrohuni tek personi i ri. Provoni një teksnikë si vetëdijësimi për të ndihmuar në largimin e vetës nga dramat e rrezikshme që mund të ju presin nëse e pret ishin./Indeksonline/