11:01 / E Mërkurë, 24 Maj 2023 / MSH

Tani mund të përjetoni magjinë e Elektroterapisë në “Banjen e Kllokotit”!

A jeni gati për një përvojë të jashtëzakonshme të relaksimit?

Ju ftojmë të zhyteni në një oazë të qetësisë, një vend ku trupi dhe shpirti juaj do të rinovohen plotësisht.

“Banja e Kllokotit” ofron një ndërthurje të jashtëzakonshme të traditave të lashta dhe teknologjisë së fundit, veçanërisht në fushën e Elektroterapisë.

May be an image of 2 people, hospital and text that says 'n Since1964 Since 1964'

Çfarë është Elektroterapia dhe çfarë do të përfitoni nga ajo?
Elektroterapia është një metodë inovative që përdor impulsin elektrik për të ndihmuar në rivendosjen e energjisë së trupit dhe në lehtësimin e tensionit.

Në “Banjen e Kllokotit”, kemi përdorur teknologjinë më të fundit dhe e kemi përshtatur në ambientin tonë të veçantë.

May be an image of 1 person, hospital and text

Dobitë e Elektroterapisë në “Banjen e Kllokotit” 

Relaksim i thellë: Impulsat elektrike ndihmojnë në uljen e tensionit muskular dhe stresit, duke krijuar një ndjenjë të pafund të qetësisë dhe harmonisë.

Rimëkëmbje fizike: Elektroterapia promovon shërimin më të shpejtë të indeve dhe qelizave të trupit tuaj, duke ju ndihmuar të ndiheni më mirë pas përpjekjeve fizike ose dëmtimeve.

May be an image of text

Stimulim i qelizave të trupit: Impulsat elektrike inkurajojnë lëvizjen e qelizave të trupit, duke përmirësuar cirkulimin e gjakut dhe funksionin e organeve të brendshme.

Relaksim i sistemit nervor: Elektroterapia ndihmon në uljen e aktivitetit të sistemit nervor, duke ju ofruar një ndjenjë të thellë të qetësisë dhe relaksimit të mendjes.

May be an image of text

Rimëkëmbje emocionale: Përmirësoni ndjenjën tuaj të mirëqenies duke lënë mënjanë stresin dhe ankthin e përditshëm, dhe përqendrohuni tek vetja juaj dhe balanca e brendshme.

Lokacioni: Kllokot 

Kontakti: +383 44 935 935

banja_kllokotit@hotmail.com

www.banjakllokotit.com