13:56 / E Mërkurë, 14 Prill 2021 / A K

Taxi Roberti dhe Urban Taxi nga 19 prilli do operojnë së bashku!

Që të jenë sa më korrekt me klientët dhe të ballafaqohen me kërkesat e tyre, Taxi Roberti dhe Urban Taxi “i kanë bashkuar forcat”.

Nga data 19 prill, Taxi Roberti dhe Urban Taxi do të funksionojnë së bashku.

Kësisoj, sapo të telefononi ndonjërin nga numrat më poshtë Taxi Roberti ose Urban Taxi do ju shoqëroj në udhëtimin tuaj.

Për një udhëtim sa më të shpejt kontaktoni në 044/049 111 999 dhe 044/049 15 15 15./IndeksOnline/