15:21 / E Shtunë, 22 Shkurt 2020

Të braktisura dhe të mistershme, kështjellat më tërheqëse në botë

Historitë dhe sekretet që ato mbartin i bëjnë edhe më tërheqëse ato.

Por për këto ndërtesa të mëdha mjafton fakti që janë të braktisura për të ndezur kureshtjen e vizitorëve.

Bëhet fjalë për ndërtesa me një arkitekturë nga më tërheqëset të cilat për arsye të ndryshme kanë mbetur në harresën e kohës. Nga Rusia në Britaninë e Madhe shikoni disa prej tyre.

Mos i humb