21:04 / E Diele, 25 Gusht 2019

Të burgosurve do t’u mundësohet punësimi

Të dënuarve me burgim do t’u mundësohet që të kalojnë më pak kohë në dhomat e burgut.

Kjo falë një ujdie që pritet të nënshkruhet javën e ardhshme nga Ministria e Drejtësisë dhe Shërbimit Korrektues i Kosovës.

Të burgosurve do t’u mundësohet që të punojnë edhe jashtë burgut.