18:11 / E Mërkurë, 12 Gusht 2020

Të enjten vazhdimi i seancës plenare

Kryesia e Kuvendit të Kosovës mori vendim që seanca e radhës të mbahet të enjten duke filluar nga ora 10:00.

Seanca në fjalë do të ketë 8 pika të rendit të ditës, transmeton Indeksonline.


Rendi i ditës

5.  Votimi në parim i Projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së,

6.  Zgjedhja e dy (2) anëtarëve të Këshillit Gjyqësorë të Kosovës,

7.  Zgjedhja e një (1) anëtari të Këshillit Prokurorial të Kosovës nga radhët e fakulteteve        juridike të Republikës se Kosovës,

8.  Zgjedhja e Kryesuesit të Komisionit Shqyrtues të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit,

9.  Zgjedhja e shtatë (7) anëtarë të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës,

10.  Shqyrtimi i Propozim-Vendimit për caktimin e pagës së drejtorit dhe zëvendësdrejtorit       të Sekretariatit Ekzekutiv të Agjencisë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës,

11. Shqyrtimi i kërkesës së Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë për miratimin e Buxhetit të këtij Komisioni,

12.  Propozimi i GP të LVV për zëvendësimin e anëtarëve në komisionet parlamentare,

Mos i humb