07:11 / E Mërkurë, 22 Nëntor 2017 / indeksADMonline

Të humbni peshë – me dietë apo ushtrime?

Për shumë vite stërvitjet janë përkrahur si mjeti më efektiv për humbjen e peshës.

Një regjim i qëndrueshëm është sigurisht shumë i rëndësishëm për të rritur produktivitetin dhe lehtësimin e stresit, por në fakt dieta është shumë e rëndësishme për humbjen e peshës tuaj.

Nëse ju nuk janë të bindur, këtu janë arsyet kryesore pse dieta është më e rëndësishme se stërvitjet; vetëm ushtrimet nuk mund të largojnë peshën tuaj, madje ato shpesh e rrisin oreksin tuaj.