13:48 / E Martë, 21 Maj 2024 / L K

Të shtunën në Ferizaj hapet hipermarketi i vetëm në Kosovë pa produkte serbe

Të shtunën në Ferizaj do të hapet pika e re e hipermarektit “Plus Market”. Hapja fillon në orën 10:00 në rrugën Cen Dugolli, tek objekti Gorenje.

Oferta Speciale , gamë e madhe produktesh , shërbim cilësor dhe çmimet më të mira do ti gjeni tek Plus Market.

“Plus Market” vazhdon të jetë hipermarketi i vetëm në Kosovë pa produkte serbe.