Tech

  • 10 njerëzit, 10 ngjarjet dhe 10 fjalët më të kërkuara në Google për vitin 2022!
  • Telefonata dhe internet në fluturimet ajrore, Bashkimi Evropian zbulon planet
  • ​BE: Twitter do të përballet me gjoba ose mbyllje nëse nuk respekton rregullat
>
Lexo të tjera