Tech

  • Spotify do të largojë 1 mjë e 500 punëtorë për të ulur kostot e kompanisë
  • 32 vjeçari Bajram Neshati merr drejtimin e projektit më të madh në sektorin e energjisë në Kosovë!
  • “Black Friday” nuk ka mbaruar në Zone Mobile, superzbritje në telefona, aksesorë dhe servisim
>
Lexo të tjera