Tech

  • Instagram mundëson të riktheni fotografitë e postuara deri para pesë vitesh
  • Google përdor inteligjencën artificiale për të përmirësuar cilësinë e video thirrjeve
  • Lenovo Legion 7i dhe 7i ulin çmimet e laptopëve të lojërave