Tech

  • ​BE: Twitter do të përballet me gjoba ose mbyllje nëse nuk respekton rregullat
  • ​Google dhe YouTube investojnë 13 milionë dollarë në kontrollimin e fakteve
  • Twitter i jep fund politikës për menaxhim të dezinformatave për koronavirus
>
Lexo të tjera