Tech

  • Apple, Google dhe Amazon në krizë, vetëm Metavers pati rritje në bursë me 100 miliard dollarë
  • A e keni kërkuar edhe ju? Kjo është pyetja rekord që është bërë më shumë në Google
  • iPhone i gjeneratës së parë po del në ankand për më shumë se 50 mijë dollarë
>
Lexo të tjera