14:48 / E Mërkurë, 31 Janar 2018 / indeksADMonline

Teknologjia pritet ti jap “krahë” këmbësorisë ushtarake (Video)

I quajturi Hoverbord i bërë nga kompania “Zapata Racing”, e njëjta e cila prodhoi edhe Flyboard me anë të shtypjes së ujit.

Kompania pretendon se ky është një lloj i howerbordit i cili ka kapacitetin të arrijë shpejtësinë 90 mph dhe një lartësi prej 10000 feet. Por asnjë nuk e ka provuar këtë lartësi marramendëse.

Sipas kompanisë asnjë blerës nuk është ofruar deri më tani, përveç interesimit të industrisë ushtarake e cila si duket do ti pajis këmbësorinë me këtë lloj howerbordi. /Indeksonline/