15:37 / E Premte, 27 Nëntor 2020 / OSH

Telat e rrymës që 3 ditë kanë mbetur në mes të rrugës, në një lagje të Prizrenit

Në rrugën  “Alajdin Xhezairi” në Prizren, ka tri ditë që përçuesit elektrikë po qëndrojnë në rrugë, duke rrezikuar kështu banorët e kësaj lagjeje.

Qytetarët e shqetësuar, kanë bërë të ditur se askush deri tani nuk ka ndërmarrë asgjë në këtë drejtim dhe në adresë të IndeksOnline kanë dërguar pamjet në të cilat shihen se si përçuesit lektrikë ndodhen përtokë.

IndeksOnline ju sjell pamje: