17:15 / E Premte, 29 Nëntor 2019

Telesales: Ne gjithmonë kemi një punë afatgjate për JU!

Schprahen sie Deutch? Parlez vous francais?

Mbase edhe nuk jeni 100 % të sigurtë se sa mirë flisni, qoftë njërën apo tjetrën gjuhë … Por e dini mirë se dëshironi një punë të sigurtë, apo jo?!

Telesales është një kompani e re në treg dhe duam t’ju tregojmë se ne jemi adresa e duhur për ju. Tashmë, stafit tonë i janë bashkuar dhjetëra të rinj e të reja, ndërsa zhvillojnë punën në ambientet ultra moderne dhe një vend kreativ për të investuar në karrierën tuaj.

Bashkojuni që tani ekipit tonë në menaxhimin e thirrjeve Inbound & Outbound nga qendrat tona të thirrjeve në Kosovë me komoditetin e kompensimit sipas standardeve evropiane. Ju, do të punoni në Kosovë por paguheni s’i në Perëndim.

Telesales gjithmonë kemi një punë afatgjate për JU! Sfati ynë është i përkushtuar të punësoj të rinj e të reja të dedikuara në punë dhe që kanë ambicie për të ecur përpara, gjithnjë duke u trajnuar sipas standardeve evropiane.

Prandaj mos ngurroni, bëhuni pjesë e skuadrës sonë dhe përfitoni pagë sipas standardeve evropiane, bonuse të larta, ambiente komode pune dhe shumë benefite shtesë.

Por na shkruani në info@telesales.ch ose na kontaktoni në +383 49 686 564 një herë sepse ne jemi zotuar: Ne në Telesales gjithmonë kemi një punë afatgjate për JU!

Linku: https://telesales.ch/jobs/

Mos i humb