17:17 / E Diele, 28 Maj 2023 / GF

Tërmet në Bosnje dhe Hercegovinë

Një tërmet është regjistruar sot në Bosnje dhe Hercegovinë.

Sipas Qendrës Sizmologjike Evropiane e Mesdheut, epiqendra thuhet të jetë afër Mostarit.

Derisa ende nuk është bërë e ditur shkalla e lëkundjes.