19:34 / E Mërkurë, 27 Tetor 2021 / FG

Tërmet në Kosovë

Minuta më parë, rreth orës 18:59 ka ndodhur një tërmet në Kosovë.

Tërmeti është ndjerë kryesisht në pjesën jugore të Kosovës dhe në Suharekë.

Së shpejti detaje të tjera…

/Indeksonline/