07:12 / E Martë, 05 Dhjetor 2017 / indeksADMonline

Test/ “Më thuaj cilën kafshë pe të parën, të të them çfarë njeriu je”

  • Sipas një grupi shkencëtarësh, dy kafshët e para të identifikuara zbulojnë aspekte të thella të konfigurimit tonë të trurit. Kjo do të thotë se ata mund të na tregojnë nëse jemi njerëz krijues, njerëz të strukturuar ose nëse e vlerësojmë lirinë tonë më shumë se çdo gjë tjetër në botë. Mundohuni të kryeni këtë test personaliteti.
  • Shihni imazhin më poshtë. Por mos e shikoni atë për një kohë të gjatë: shikoni dhe shënoni dy kafshët e para që vëreni në një copë letre. Shkruajeni, kështu dhe nuk mund të ndryshoni mendjen tuaj.

 

Ariu është një kafshë e fortë, dominuese, nëse e keni vënë re së pari do të thotë që ju keni tendencë të jeni një udhëheqës karizmatik, ju pëlqen që njerëzit t’ju ndjekin, por jo me bindje të verbër, por për shkak se ata shohin diçka të mirë tek ju.

Qeni në vend të kësaj është një shenjë e një personaliteti të mirë: ju tentoni të silleni në mënyrë miqësore me të gjithë, dhe shumë keqkuptohen duke shkëmbyer shpirtin tuaj të mirë për dobësi. Por kjo nuk do të thotë se karakteri juaj i bukur do t’ju bëjë me shumë miq.

Rosë

Nëse e keni parë rosë  ju jeni me të vërtetë një vëzhgues! Shih kjo është shumë e vështirë, por në qoftë se sytë tuaj kanë vënë re është për shkak se ju jeni një perfeksionist. Ju kërkoni shumë nga të tjerët, por asgjë më shumë seç prisni nga vetja.

Zog dhe kalë

Nëse e keni vënë re zog, kjo do të thotë se ju jeni të ndershëm dhe të sinqertë: ju kurrë nuk flisni pas shpinës së të tjerëve, por gjithmonë thoni se çfarë mendoni.  Kali tregon një qëndrim pozitiv ndaj jetës. Edhe pse mund të keni kaq shumë probleme, gjithmonë ka buzëqeshje në fytyrën tuaj. Në thelb, kush sheh kalin dhe zogun është një person i ndjeshëm, i hapur dhe bujar.

Kalë dhe delfin

Ky çift i fundit i kafshëve është një shenjë e një fryme të lirë, por edhe reflektuese. Delfini në fakt tregon një personalitet, gjithmonë në kërkim të zgjidhjeve alternative. Kali shpreh kokëfortësinë e madhe, aftësinë për të ndjekur qëllimin, edhe nëse duhen përpjekje dhe sakrifica.