10:27 / E Mërkurë, 12 Qershor 2019

Thaçi ndan medalje për Wesley K. Clarkin

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka nderuar me medlje “Udhri i Lirisë” ish-Komandanti Suprem i Forcave Aleate të NATO-s në Evropë, Wesley K. Clark.

Ndryshe, në ditën kur shënohet ndërhyrja e NATO-së në Kosovë dhe çlirimi i popullit, Clark do të jetë pjesë e festës.

Clark udhëhoqi forcat e NATO-s drejt fitores në një fushatë 78-ditore kundër regjimit të Millosheviçit ndaj popullsisë së pafajshme kosovare.

Mos i humb