08:26 / E Martë, 11 Gusht 2020

Thaçi: Mirëmëngjesi me Gërminë e bukur!

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, përmes një faqes së tij zyrtare Facebook ka publikuar disa imazhe fantastike nga Parku i Gërmisë në Prishtinë.

Me këto imazhe ai u uron mirëmëngjesin qytetarëve, derisa thotë se Gërmia është një vend i përkryer për t’u argëtuar dhe shëtitur.