17:59 / E Shtunë, 01 Tetor 2022 / MSH

‘T’i fala’ publikohet nga Donjeta, Rrezi dhe Gjony

Ata janë tre artistët e Diez Studio.

Donjeta, Rrezi dhe Gjony janë bërë bashkë dhe kanë sjell projektin e titulluar ‘T’i fala’, shkruan Syri Kosova.

Kënga u realizua nga Bini Diez, me tekst nga Fuego, Rrezi dhe Gjony,

‘T’i fala’ u finalizua edhe me klip nga Sekuence.