15:18 / E Shtunë, 17 Shkurt 2018 / indeksADMonline

Tipari më i ri i AR Blippar i njeh monumentet e famshme!

A mund të rriten fillesat e realitetit të qëndrojnë të gjalla me Apple dhe Google duke krijuar platformat e tyre AR për miliona pajisje?

AR Blippar duket se menduar e para kwtw lëvizje. Nisja me bazë në Londër vazhdon të punojë në “motorin” e vet AR ku lëshoi një tipar të ri të vizionit kompjuterik që thotë se do të shënojë monumentet fizike të mirënjohura.

Njësia e re e njohjes së Blippar do të njohë më shumë se 2,000 pikë referime në mbarë botën, si ura të njohura, Kulla Eifel, Taj Mahal, dhe madje edhe arena sportive të famshme. Në këtë mënyrë, njerëzit mund të tregojnë smartfonët e tyre në këto objekte në botën reale madje edhe imazhet e tyre në fotot 2D – dhe teknologjia e Blippar duhet të identifikojë ato./Indekskonline/