08:07 / E Hënë, 09 Korrik 2018

Tjetër studim tregon të mirat e kafesë

Edhe përdoruesit më të mëdhenj të kafesë kanë më pak gjasa që të vdesin herët, krahasuar me ata që nuk pinë kafe fare.

Kështu ka treguar studimi i fundit i Institutit Nacional për Kancer i Britanisë së Madhe. Më shumë se një milion njerëz vullnetarisht dhuruan gjak, dhe të dhëna të tjera të nevojshme për të realizuar këtë studim.

Ky është lajm i mirë për ata që u pëlqen kafeja, madje rezultatet tregojnë se nuk ka rëndësi se për çfarë lloji të kafesë është fjala, përcjell KosovaPress.

Konsumuesit e kafesë kanë treguar rezultate më të mira në shumicën e gjërave për të cilat u testuan.