23:51 / E Premte, 07 Gusht 2020

Tollovi te kafet e vogla, policia shpërndan të rinjtë nëpër kafiteri

Te vendi i njohur si “Kafet e Vogla”, pjesëtarëve të policisë, edhe sonte iu dashur të ndërhynë pasi të rinjtë dhe pronarët e lokaleve nuk respektonin vendimin e qeverisë për parandalimin e pandemisë, me të cilin lokalet duhet të mbyllen në orën 22:30.